Piškotki

Z uporabo piškotkov se trudimo uporabnikom naše spletne strani, prikazati najboljšo vsebino in jim tako skozi čas zagotavljati najboljšo uporabniško izkušnjo. Nad piškotki imate popoln nadzor in niso škodljivi.

V primeru, da piškotke izključite se lahko zgodi, da stran ne bo delovala pravilno oziroma, da bodo določeni elementi strani izključeni in boste tako prikrajšani za vsebino, ki jo ponujamo.

Za več informacij o piškotkih: https://www.aboutcookies.org/

Spletno mesto uporablja naslednje piškotke

_ga
Statistika ogledov spletne strani

Storitev:

Google Analytics

Doba hranjenja:

2 leti

Obvezni piškotki

Ti piškotki so nujni za premikanje po spletni strani in uporabo njenih možnosti, kot je dostop do varnih območij spletne strani. Brez teh piškotkov ni možno zagotoviti storitev, ki ste jih zahtevali, na primer obrazec za nagradno igro ipd.


Izvedbeni piškotki

Ti piškotki zbirajo informacije o načinu uporabe spletne strani, na primer katere strani uporabniki najpogosteje obiščejo, in ali se na spletnih straneh pojavijo sporočila o napaki. Ti piškotki ne zbirajo informacij, ki bi lahko identificirale uporabnika. Vse zbrane informacije so združene in zato anonimne. Ti piškotki se uporabljajo samo za izboljšanje delovanja spletne strani. Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani po tem ko ste dobili obvestilo o piškotkih se strinjate, da na vašo napravo namestimo to vrsto piškotkov.


Funkcionalni piškotki

Ti piškotki omogočajo, da si spletna stran zapomni vaše izbrane možnosti (na primer vaše uporabniško ime, jezik ali regijo, kjer se nahajate) in vam ponudi izboljšane, bolj osebne možnosti. Ti piškotki si lahko zapomnijo tudi spremembe velikosti črk in pisave ter drugih delov spletne strani, ki jih lahko prilagodite. Uporabni so tudi za zagotavljanje storitev, ki ste jih zahtevali, kot je ogled videoposnetka ali komentiranje na blogu. Informacije, ki jih zbirajo ti piškotki, so lahko anonimne in ne sledijo vašemu brskanju po drugih spletnih straneh.