Spoznajte nas

Poslovni odnos gradimo na trdnem partnerstvu in se v celoti posvečamo vašim izzivom. Pri sodelovanju sta nam še posebej pomembni vrednoti iskrenost in poslovna etika.

Naš pristop

1. Poglobljena analiza stanja

Projekte začnemo s pridobivanjem poglobljenega razumevanja poslovne situacije in zahtev naših naročnikov. Podrobno analiziramo obstoječe stanje, pri čemer uporabljamo preverjena orodja in metodologije.

2. Opredelitev projektnih standardov

Opredelimo standarde, kriterije in merila, ki jih kasneje vpeljemo v projekt. Izhodišče nam predstavlja strategija naročnika. Ne osredotočamo se le na kratkoročne rezultate, ampak na izgradnjo celostne rešitve, ki zagotavlja trajno uspešnost.

3. Implementacija nove rešitve

Skupaj z osebjem naročnika izvedemo implementacijo rešitev in želenih izboljšav v poslovni proces naročnika. Naš pristop zagotavlja individualno obravnavo posebnosti in izzivov vsakega naročnika, na osnovi katerih pripravimo inovativne pristope in po meri naročnika ustvarjene rešitve

4. Usposabljanje vodij

Nove rešitve bodo v praksi delovale samo, če jih bodo uporabniki znali pravilno in celovito uporabljati. Zato v tem koraku usposobimo vodje in strokovno osebje za trajno uporabo implementiranih rešitev. Ob tem še posebej poskrbimo, da se zagotovi trajen prenos znanja za upravljanje rešitev na interno osebje naročnika.

5. Vzdrževanje in podpora

Po zaključenem procesu izvedemo monitoring delovanja novega procesa. V večini primerov ponovno izvedemo merjenje obstoječega stanja notranjega okolja in spremljamo trende v organizacijski klimi. Po potrebi izvedemo nadgradnjo vpeljane nove rešitve. Ob tem stalno in sistemsko podpiramo interne skrbnike novo implementiranih rešitev do zaključene vpeljave v prakso.

Ekipa

Roman Klarič
Direktor in partner041 231 831
roman.klaric@resultant.si
Svetuje upravam in vodstvom podjetij pri oblikovanju sodobnih kadrovskih procesov, skladnih z njihovo poslovno strategijo. Deluje kot strateški svetovalec in individualni coach. Pri svojem delu se še posebej posveča procesom razvoja talentov in sistemom nasledstev. Od leta 2009 izvaja coaching program z uporabo DNLA Expert System. Je tudi en izmed soavtorjev I4F, modela analize organizacijske kulture in modela kompetenc za uspešno delovanje v digitalnem poslovnem okolju.
Primož Bitenc
Prokurist in partner031 648 930
primoz.bitenc@resultant.si
Strokovnjak za organizacijsko klimo, organizacijsko kulturo in zavzetost zaposlenih. Svetuje podjetjem v javnem in zasebnem sektorju pri preobrazbi organizacijske kulture in nadgradnji HR procesov. Deluje kot svetovalec, moderator in individualni coach z uporabo DNLA programov. Je tudi eden izmed soavtorjev I4F, modela analize organizacijske kulture za poslovanje v digitalni ekonomiji.
Enej Klarič
Analitika in podpora040 534 876
enej.klaric@resultant.si
V podjetju Resultant je aktiven od leta 2019. Zadolžen je za komunikacijo med potencialnimi strankami in našimi svetovalci, sodeluje pri pripravi analiz, poročil raziskav in testiranj ter deluje kot asistent na delavnicah in v procesih ocenjevanja potenciala in kompetenc.

Partnerji

Našim naročnikom želimo ponuditi najnovejše pristope in celovitost rešitev, zato se poslovno povezujemo s priznanimi ponudniki HR rešitev. Rešitve temeljijo na sodobnih kadrovskih praksah, ki jih prilagodimo zahtevam vaše organizacije.
S podjetjem DNLA GmbH sodelujemo na področju uvajanja sistema DNLA Expert System, orodja za analizo potencialov in analizo organizacijske učinkovitosti.
S podjetjem SOLVE-X sodelujemo na področju uvajanja informacijskih rešitev za podporo HR procesom.
S podjetjem MM Svetovanje sodelujemo na področju prenov in uvajanja motivacijsko naravnanih plačnih sistemov, sistemizacije delovnih mest in reorganizacij podjetij.
S podjetjem Energos sodelujemo na področju prenove poslovnih modelov in optimizacije HR procesov.
Inspire4future je digitalna rešitev, ki smo jo razvili skupaj z našimi partnerji. Organizacijam in posameznikom omogoča strokovno in večdimenzionalno oceniti njihove zmožnosti za uspešen prehod v prihodnje poslovanje.www.inspire4future.com

Reference

V zadnjih 10 letih smo skupaj z našim hčerinskim podjetjem OCR izpeljali preko 100 različnih projektov ter več kot 900 raziskav notranjega okolja. Zaupa nam več kot 150 podjetij in organizacij. Z našimi strankami smo razvili odlične odnose. Vsem se zahvaljujemo za izkazano zaupanje in sodelovanje.
fluid
comland
Dars
Sava Re
Sij Group
Luka Koper
Hit
Petrol
Domel
Ukc
Mol
Sava Zavarovalnica
Titus
Hse
Hrastnik
Ebm
Seng
Baby Center
kolektor
iskra
posta
Banka Slovenije
el mb
merithp
onkoloski
porsche
sij acron
Anni
sijmetal
summit
sijravne
el ce
tes
Energija Plus
ukcmb
premogovnik
Sava Pokoj
dem
Sava Infod
sumida
sijele
mmk
vita
sanolabor
merkur
maar
ministrstvo
sid
t2
trimo
fluid
comland
Dars
Sava Re

Stopite v stik z nami

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje za našo ekipo, smo vam vedno na voljo. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.